Når den store styrkeprøven tråkkes i gang vil Røde Kors bidra

Også i år ønsker Dombås Røde Kors å bidra til gjennomføringen av "Den store styrkeprøven"

Laila Hjellødegård Wick og Sheenaz Elin Hammeren smurte brødskriver i hopetall under styrkeprøven i fjor.  

Nyheter

De har søkt Dovre kommune om å får bruke parkeringsplassen utenfor Dombås kirke i år også. Her vil de ha mat- og servicestasjon for syklistene som er på veg langs E6 mellom Dombås og Oslo. Årets styrkeprøve er den 22. juni.

Hovedgruppa av syklister er ventet å passere Dombås mellom klokka 08.00 og 14.00 denne dagen. For å få alt på plass vil Røde Kors disponere plassen fra torsdag 20. juni, og til oppryddingen er ferdig den 23. juni.

I fjor kom første syklistene til Dombås allerede før klokka 06.00 på morgenen. De første fra Dombås Røde Kors var på plass allerede klokka 04.00. 10 personer fra Røde Kors bidro med mat og stell hele dagen, det var både varmmat og kaldmat å få. 2500 syklister startet løpet fra Trondheim, de fleste stoppet på Dombås. Bare elitelagene syklet rett forbi.