Markerte milepæl på Lesja sjukeheim

Det nye tilbygget på Lesja sjukeheim har nå fått tett overbygg.

Prosjektleder: Roar Nilstad ser fremgang i byggingen. Nå kan arbeiderne jobbe under tak. 

Nyheter

I dag var mønsåsen på plass, så det var feiring med bløtkake og kaffe.

– Det er ikke ferdig tak, da det fortsatt mangler takstein. Men det er tett for regn, så arbeiderne kan jobbe tørt. Inne er de i gang med å sette inn glass. Det blir fine fasader som kommer til å være i orden til neste uke. Bygget kommer til å få et annet utseende når det er klart. Inne driver de med delevegger. I nedre etasje er de godt i gang, elektrikere og rørleggere er i full drift. I andre etasje er de også på tur. I de tekniske rommene er hovedventilasjon i orden, så innvendig går det fort frem nå. I alt er det rundt 25 personer, som har vært i arbeid siden September. Utvendig er alt som skal i grunn nedkommet, energibrønn med vannbårne varme. Det er totalt ti brønner som skal forsyne sjukeheimen med varme. Det er lagt inn sprinkelvarme. Snøhetta element har laget utvegger, og Lesja og Dovre elektro blir med fra neste uke, så vi prøver å bruke lokale, forteller Roar Nilstad, prosjektleder i Lesja kommune.