Orientering på Dovrefjell

Orienteringsløpet Moskusspretten arrangeres for andre gang førstkommende søndag 14. juli.

populært: I fjor stilte 150 personer til start på Moskusspretten. 

Nyheter

Løpsleder Arne Inge Kolstad fra Wing orienteringsklubb i Trondheim meldte om suksess under debutarrangementet i fjor. Da stilte 150 deltagere til start, og det var løpere som tok turen fra både Sverige, Nederland og USA.

– Når langtreisende løpere kommer tilbake året etter tyder dette på at de trives på Dovrefjell. Arrangørens målsetting er at alle skal dra fra Dovrefjell med «godfølelsen», selv om du kanskje gikk på en smell i løypa, sier Kolstad, som det siste året har utvidet orienteringskartet på Dovrefjell slik løypene kan i år benytte nytt terreng. Starten går fra rasteplassen ved Storrhusranden.