Norway Cup:

Dombås/Lesja J15 klare for A-sluttspill

Norway Cup er i full gang, og spillegleden er på topp. Noen kan også glede seg over svært positive resultater i gruppespillet.

Dombås/Lesja J15 trosset varmen og ga jernet i sine to første kamper i gruppespillet. Det sikret dem plass i A-sluttspillet, allerede før siste kamp i gruppespillet er gjennomført.  Foto: Jon Linderud

Nyheter

Dombås/Lesja J15 vant sin andre kamp idag, de slo Harøy 3-1 i en meget bra utført kamp. I sin første kamp slo de Fyresdal IL 2-1. Dermed er jentene klare for A- sluttspillet allerede, selv med en gjenstående  kamp i gruppespillet. Denne kampen går tirsdag, der de skal møte Reinsfjell FK/Eidsvåg.

Også Lesja/Dombås G16 gikk seirende ut av sine to første kamper, etter først å ha slått Bækkelaget SK Helt sistelaget 10-3, for deretter å slå Nord, SK - Fotball 3-0. De møter Vanylven fotballklubb 2 tirsdag, i sin siste kamp i gruppespillet.

Kampene i sluttspillet starter onsdag.

Send inn dine bilder fra Norway Cup til post@vigga.no