Norway Cup:

Godt lagspill ga seier og A-sluttspill

Dombås/Lesja G19 er klare for A-sluttspill i Norway Cup, etter å ha slått KIL/Hemne 1-0 i dag.

Dombås/Lesja G19 jubler etter storseieren mot KFUM-kam. Oslo 2 mandag. I dag fulgte de opp med seier 1-0 mot KIL/Hemne, og er med det klare for A-sluttspill.  Foto: Privat

Dombås/Lesja J15 har tre strake seiere i gruppespillet, og er for lengst klare for A-sluttspill.  Foto: Privat

I morgen klokken 12.00 på Ekeberg skal Lesja/Dombås G16 møte internasjonal motstand fra Tyskland. De har til nå vært ubeseiret på Norway Cup 2019.  Foto: Privat/Patrick og Harald Pedersen

Nyheter

Målscorer for laget var Jesper Selsjord, som til daglig spiller for Ranheim, men er lånt ut til gamlelaget for anledningen. Kampen i dag ble for øvrig vist på TV2 Sport 2, som også kåret lagets keeper, Szymon Beltrowski, til banens beste.

Mandag slo de KFUM-kam. Oslo 2 med fantastiske 9-0. Gutta blir å se på banen igjen torsdag klokken 10.15.

Tre strake

Dombås/Lesja J15 fulgte opp sine to foregående seiere med å slå Reinsfjell FK/Eidsvåg 4-0 i dagens kamp. Jentene var allerede klare for A-sluttspill etter gårdagens seier, og er også gruppevinnere. Laget jublet velfortjent etter nok en god dag på banen.

- Nå gleder vi oss til A-sluttspillet, forteller lagleder Nina Anseth.

Flere seiere

Sin tredje strake seier tok også Lesja/Dombås G16, i kampen mot Vanylven i dag. Kampen endte 6-2. Dermed er gutta klare for A-sluttspill onsdag klokken 12.00.

Etter en litt trå start på cupen, med to tap, snudde det omsider for Lesja/Lesjaskog G13 i dag. De klinte like godt til med 8-0 i kampen mot Nordstrand.
 

Fortsett å sende oss kamp- og stemningsbilder fra Norway Cup!