Fullt hus på Erlend

Erlend Haugstulen holdt hodet kaldt under baneskytingen på Landsskytterstevnet i dag, og smalt til med 250 poeng i klasse Eldre rekrutt.

Blid skytter: Erlend Haugstulen kan smile bredt etter å ha skutt 250 poeng under Landsskytterstevnet i Evje.  Foto: Leif Arne Grytten

Nyheter

Det unge talentet, som skyter for Dovre og Dovreskog skytterlag, kunne også skilte med hele 20 innertiere. Det gir ham skive seks under finaleskytingen, som avholdes onsdag. Innen den tid skal han også ut på feltrunden sin, som foregår tirsdag.

Lesjaskytter Marita Brendjord leverte også en solid 25-skudd, men var uheldig på siste skudd på første serie, og fikk med seg en 9,9. Resten av skytingen var bunnsolid, og hun endte til slutt på 249, noe som holder til finaleskyting også for lesjajenta.

Rekruttskytterne har skutt felt i dag, og Ola Syver Håkenstad fra Lesja skytterlag skjøt fullt hus, med 30/15. Lagkompis Brede Svelstad mistet ett treff, men endte på gode 29/18. Begge de unge lesjaskytterne skal til feltfinale fredag.

Landsskytterstevnet arrangeres i år i Evje, seks mil nord for Kristiansand. Dovre og Dovreskog skytterlag stiller med fire skyttere, Lesja skytterlag med 17, mens Reinskytten skytterlag har med tre skyttere til årets stevne.