Video:

Se Lesja og Dovre brannvesen i aksjon

Videoen fra Lesja og Dovre brannvesen sin øvelse på Lesja tidligere i år ligger nå ute på YouTube.
Nyheter

Videoen, som er en reklamefilm for slukkesystemet One Seven, ble lagt ut på den populære strømmetjenesten tidligere denne måneden. Her får vi se brannmannskapet i aksjon, fra de rykker ut fra brannstasjonen til de ankommer brannen, hvor de demonstrerer slukkeskummet mot ekte flammer.

Reklamefilmen ble produsert av et sveitsisk filmteam for det tyske firmaet Schmitz One Seven, som er produsent av det overnevnte slukkesystemet, og er én av tre filmer som vil brukes verden over for å reklamere for produktet.

- Den blir vist på hjemmesidene til produsenten, samt i kundemøter rundt omkring i verden. Den vil også rulle og gå på verdens største messe for brann- og redningsetater, Interschutz, i Tyskland i 2020, forteller brannsjef i Lesja og Dovre, Åge Tøndevoldshagen, som er stolt over å få vise fram mannskapet sitt til et internasjonalt publikum.

- For oss betyr dette heder og ære. Men det betyr også at man kan opprette relasjoner, slik at man i fremtiden kan ha en dør å banke på. Samtidig kan det også bli gratis reklame for Lesja og Dovre, sier Tøndevoldshagen.

Se videoen her: