Kommune- og fylkestingsvalget i Dovre:

Jevn strøm til stemmelokalene

I stemmelokalene på Dovre og Dombås har det vært en jevn strøm av velgere hele dagen, til tross for at rekordmange har valgt å forhåndsstemme.

Under årets valg har det vært avgitt rekordmange forhåndsstemmer. Det har også vært en jevn strøm med velgere til stemmelokalene på Dovre og Dombås, på valgdagen.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

På landsbasis har nærmere 900 000 personer forhåndsstemt. Det er en økning på nesten 300 000 stemmer fra forrige kommunevalg, og utgjør rundt 20 prosent av de stemmeberettigede. I Dovre er det enda flere som har stemt. Her har 24,35 prosent funnet veien til valgurnene før selve valgdagen. Likevel har stemmelokalene både på Dovre og Dombås hatt en jevn strøm av folk i dag og Vigga har tatt en prat med fire av dem var innom.