Delta og LHL innom Dombås på livreddende turné:

Ønsker lovfesting av ambulansens responstid

- Vi er nødt til å dokumentere at ved å øke ambulansetjenesten i Norge vil vi spare penger, sier landsleder for Ambulanseforbundet i Delta, Ola Yttre.

Støtter kampanjen: Oppland er positive til kampanjen "Sammen redder vi liv". F.v.: HTV i Delta Lesja, Anita Rogne, ordfører i Lesja, Mariann Skotte, ordfører i Dovre, Oddny Garmo, landsleder i Delta, Ola Yttre og leder for lokallaget i LHL Lesja, Irene Amundgård.  Foto: Frida Amundgård

Nyheter

Torsdag 12. september var Delta og LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) på Dombåsplassen med sin kampanje "Sammen redder vi liv". Dette har de reist rundt med siden mai. Yttre jobber for at folk skal få god nytte av kompetansen en ambulanse har.

- Ambulanseyrket har utviklet seg. Ambulansen er som et rullende sykehus og skal ifølge helseministeren vår erstatte lokalsykehusene mens legevaktene blir sentralisert, sier Yttre.