Alt for jakta

Dårlig vær og et kranglete kne stopper ikke Per-Victor Viken (70) og Odd Erling Slemmen (72) fra å reise på rypejakt i Lesjafjellene.

Jaktlykke: Våt snø, mørke skyer og vondt kne legger ingen demper på jaktiveren til Odd Erling Slemmen (t.v.) og Per-Victor Viken fra Molde. Mens hestene sto for bæring av oppakning, tok karene en økt med børsa på tur innover til Merrabotnen, noe som resulterte i to ryper og en god start på årets jakt for de to.  Foto: Per Erik Hjelle

Nyheter

De to karene fra Molde har jaktet i området i rundt 40 år, eller siden henholdsvis 1971 og 1969. Fine fjell, lettgått terreng og bra med vilt har lokket dem vekk fra bylivet. Hver høst har de satt kursen for fjellområdene mellom Lesjaverk og Dalsida, sett bort fra en treårsperiode hvor de var opptatte med husbygging.