Juni med god start på sesongen

Juni Arnekleiv har helt siden hun debuterte i Kvalfoss-sprinten vært blant de beste på sitt alderstrinn. Hun har gjort det bra både i junior-VM og IBU-cupen og innledet i helga det hun håper skal bli hennes beste sesong.

God start: Juni Arnekleiv fikk en god start på sin fjerde sesong på juniornivå.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

- Jeg har de to siste årene vært fornøyd dersom jeg kvalifiserte meg og gjorde det brukbart i junior-VM. Det kommer jeg ikke til på være i vinter. Denne sesongen har jeg større fokus på å prestere i junior-VM dersom jeg blir tatt ut. Jeg føler jeg er god nok til det selv om det internasjonale juniornivået er høyt, sa Arnekleiv etter at hun hadde vært i aksjon i de internasjonale åpningsrennene på Sjusjøen. 20-åringen beviste der at hun er i rute til vinterens største renn.