Ansatte kameraten som kameramann

Marcus Kleveland (20) og Petter Ulsletten (23) er venner fra barnsben av. Nå har de startet et samarbeid for å fremme karrieren til Marcus, som er en verdenskjent snowboarder.

Bereiste dovringer: Marcus Kleveland (20) har ansatt Petter Ulsletten (23) til å være med som filmer denne sesongen. Slikt blir det dokumentar av.  Foto: Anne Marie Aa

Nyheter

Arbeidsgiver og ansatt

Marcus trengte en kameramann denne sesongen, og spurte Petter som da akkurat hadde lagt opp konkurransedelen som freeskikjører. Nå er han ansatt av Marcus for å filme til sosiale medier for snowboarderen. Det kan høres kostbart ut, men brettkjøreren tegnet nylig en ny fireårsavtale med Red Bull, noe som bare er de aller færreste idrettsstjerner forunt. Han er også sponset av gigantene Nitro, Electric og Volcom, og sin første sponsoravtale fikk han med Burton da han var sju år. Da han var tolv kastet Red Bull sine øyne på Dombåsgutten, som kvitterte med å være den yngste som utførte en trippelcork året etter.