Verdenscupåpning for Johanne Killi

Det er klart for sesongåpning i ski slopestyle i franske Font Romeu denne uka.

Johanne Killi som representerer Dombås IL er på plass i Frankrike for sesongåpning. 

Nyheter
  • Opprinnelig var det terminfestet verdenscupåpning i østerrikske Stubai før jul, men rennet ble avlyst på grunn av uvær. Det er kvalifisering torsdag og fredag, mens finalen kjøres lørdag formiddag i Frankrike. Norges Skiforbund sender 11 deltakere til rennene.Det er knyttet stor spenning i den norske troppen foran åpningsrennet, og det er flere norske favoritter på startstreken.

– Jeg gleder meg! Dette ser ut til å bli en veldig bra konkurranse. Det er kult å endelig kjøre slopestyle igjen. Været og føret her nede er foreløpig strålende, og løypa er bedre enn tidligere år. Dette ser bra ut, forteller Johanne Killi til Norges skiforbunds nettside.

NRK1 vil ha direktesending fra lørdagens renn på formiddagen. Foruten Killi stiller disse for Norge:

Sandra Eie, Elvira Marie Ros, Tora Johansen, Øystein Bråten, Christian Nummedal, Birk Ruud, Ulrik Samnøy, Eirik Sæterøy, Mikkel Brusletto Kaupang og Tormod Frostad.