Nyttårskonsert i Dombås kirke:

- Musikk er selve livet

Selv om begge dirigentene etterlyste rekruttering til kor og musikk, var de absolutt mange nok til å skape en varm stemning i Dombås kirke, fredag kveld.

Dovrefjell Disharmoniske Selskab presenterte et lite utvalg fra repertoaret sitt, under ledelse av Mari Midtli.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

En fullsatt kirke fikk overvære et bredt repertoar fra alle kveldens bidragsytere; Dombås musikkforening, Dovrefjell Disharmoniske Selskab og organist Jørgen Brandli. Dombås musikkforening, som på ny er ledet av Arne Ottar Ødegård, innledet kvelden med en «nesten lokal» marsj av Erling Kjøk fra Lom. Deretter gikk det slag i slag med stemningsskapende og temperamentsfulle, lokale og internasjonale musikkstykker, gjennom den halvannen timen konserten varte.