Ny motivasjon etter alvorlig ryggskade

Karin Heggeli Moen og Cecilie Lindsø skal være med og ri oppvisning med dølahestene sine, under Norwegian horse festival.

Fremtiden så svart ut for Karin Heggeli Moen, da hun ble konfrontert med et mulig livslangt rideforbud. Hun bestemte seg for å finne et annet alternativ, og bruker dølahesten Kine som rehabilitering.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Norwegian horse festival går av stabelen på Lillestrøm varemesse i midten av februar. Festivalen omtales som Norges største hestefest, og består blant annet av konkurranseridning, oppvisninger, foredrag og salgsboder. At Karin og Cecilie er spurt om å ri oppvisning her, sier litt om prestasjonene de kan vise til, som også er blitt lagt merke til i dølahestmiljøet. For Karin kunne imidlertid hensynet til helsa ha ført til at hun måtte si nei til forespørselen.