- Bli med på ryddedugnad

Dovre kommune stiller med containere, og oppfordrer nå innbyggerne til å bli med på en skikkelig vårdugnad.

Daglig leder i NGR, Pål Sverre Andgard, dovreordfører Astrid Skomakerstuen Ruste og driftssjef Tor Ivar Hovhaugholen håper folk vil være med og pynte opp rundt om i bygda. (Containeren på bildet er kun for illustrasjon, og ikke av de som skal benyttes under dugnaden.)  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Containerne blir stående lett tilgjengelig ved Skogvang på Dovreskogen, ved Dovre senter og nedenfor Coop Mega på Dombås, fra fredag til mandag. Ordfører Astrid Skomakerstuen Ruste, driftssjef i Dovre kommune, Tor Ivar Hovhaugholen og daglig leder i NGR, Pål Sverre Andgard håper folk vil stille opp på dugnad for å rydde opp rundt om i bygda.

- Ta et tak utenfor egen tomt, langs gjerder, veier og vassdrag, oppfordrer Hovhaugholen.

De presiserer at containerne ikke skal benyttes til eget husholdningsavfall, men til søppel som er kommet på avveie. Biter av rundballplast som plukkes fra gjerder og liknende kan kastes i containerne, mens større mengder må leveres direkte på miljøstasjonen.

- Rundballplast er gratis å levere på miljøstasjonen, forsikrer Andgard.

Trioen håper og tror at folk vil være med og gjøre det koselig rundt om i bygda, frem mot både 17. mai og sommersesong.

- Dersom årets aksjon blir en suksess, vil vi videreføre det neste år, sier ordfører Ruste.