Fredag går det nattbuss til Oslo igjen

Vy buss kjører sin første nattbussrute mellom Ålesund og Oslo fredag 19. juni.

Nå blir det nattbuss mellom Ålesund og Oslo igjen.   Foto: Vy pressefoto

Nyheter

Bussen starter i Ålesund, og korresponderer med buss fra Molde på Åndalsnes. Herfra skal den kjøre videre opp Romsdalen og gjennom Gudbrandsdalen til hovedstaden. Ruten skal kjøres med dobbeltdekkere, noe Vy mener vil gi bedre komfort enn vanlige busser.

De første Vy-nattbussene går fra Moa trafikkterminal i Ålesund og Oslo trafikkterminal fredag kveld. På begge ruter er det innlagt stopp på Circle K på Otta, og det vil ta litt over fire timer fra Oslo til Dombås.

– I første omgang vil vi kjøre denne ruta på natterstid, så får vi se om det kan bli en rute på dagtid etterhvert, sier Kim André Blindheim Eide i Vy Buss.

"Dag og nattekspressen" som tidligere kjørte mellom Ålesund/Molde og Oslo, ble lagt ned i 2012.