Høstens hovedkamp nummer fire:

Målrik kamp i feil favør

Det ble en særdeles målrik kamp, da Dombås/Lesja/Lesjaskog J14 møtte Nordre Land/Torpa på Myra stadion lørdag.

Dombås/Lesja/Lesjaskog J14 måtte se seg slått av et Nordre Land/Torpa-lag i storform.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

I starten av første omgang så det ut til å være to jevngode lag som kjempet denne lørdagen, med jevnt spill og omtrent like mange sjanser. Etter 15 minutters spill kom Nordre Land/Torpa gjennom og scoret kampens første mål. De fulgte opp med en ny scoring fem minutter seinere, og fortsatte opp i 3-0-ledelse etter bare kort tid. Da den første halvtimen var gått, fikk de ballen i mål på nytt, og 4-0 var et faktum. Det hjalp ikke stort at Live Hagevold puttet ballen i mål for hjemmelaget, når gjestene avsluttet første omgang med å sikre seg en 5-1-ledelse til pause.