Håper på skatepark til 4 millioner i Minneparken

Skateglade og aktive barn og ungdommer i og rundt Dombås håper nå på en egen skatepark i betong i Minneparken.

Ønsker seg skatepark: En del av ungdommene som var samlet i Minneparken denne søndagskvelden. - Vi er ute med skateboardene våre hver dag, sier de. Nå håper de på en skikkelig skatepark i Dombås sentrum.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Skateparker er i ferd med å dukke opp mange steder rundt om i landet, og nå håper Dombås freeski og snowboard å få på plass en park i sentrum av Dombås. Skissene er klare, nå mangler bare finansiering og ikke minst tillatelse fra Vegvesenet for plassering. Området de har sett seg ut ligger mellom gangveien forbi Minneparken og E6, og det er dette som skaper usikkerhet med tanke på løyve fra Vegvesenet, som har et generelt byggeforbud i en sone 50 meter ut fra midten av veibanen.