Populært turarrangement:

Folksomt i Jøndalen

Det var godt oppmøte da Dovre historielag arrangerte høsttur til Jøndalen.

Kafferast: På parkeringen ved starten av Heimliråket var det samling rundt bålpanna. Her var det også mulig å prøve seg på natursti, til stor glede for både små og store. Alle foto: Privat 

Jettskjell’n: Mange ble med og gikk hele Jøndalsrunden. Her er det samling foran steinfjøset på Jettskjell’n. 

Trompetist: Ola Jon Angard stilte med trompet. 

Høstfarger: Jøndalsberget i vakre høstfarger. 

Nyheter

Turen startet nederst på Ilkemuren for de som hadde lyst og anledning til å gå hele Jøndalsrunden. Det var samling ved Jøndalsgardene underveis, dit det også var mulig å kjøre bil. Her ventet bålkaffe og sosialt samvær i grått, men fint høstturvær.

Natursti

Sekretær i historielaget, Merete Killi, forteller at rundt 15 personer var med på høstturen. Disse fikk også prøve seg på natursti, som var hengt opp til anledningen, men som også blir hengende der videre, slik at andre kan prøve seg på spørsmålene.

– Det er ti poster, som starter der en parkerer ved starten på Heimliråket. Det er lett tilgjengelig og koronatrygt. Det er ulike naturspørsmål, kanskje mest for unger, men de voksne som prøvde seg på dem syntes også det var artig, forteller Killi.