Inger Synnøves illustrasjoner skal være med og skape årelange tradisjoner

Forhåndssalget nådde på kort tid svimlende høyder, og illustrasjonene i utfyllingsboken «Julens minnebok» er det dombåskunstneren Inger Synnøve Killi som har stått for.

Godt grep om fargene: Inger Synnøve Killi har et godt grep med farger, og har tidligere vært med og illustrert boken ”Min barndoms jul”. Hun fortsetter som juleillustratør i juleminneboken til Nina Maaø-Ruden, ”Julens minnebok”.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Julens minnebok er en stor minnebok laget for å samle minner fra juleforberedelser og -feiring. Boka dekker 18 år, og det er ingen fasit på hvordan den skal fylles ut. Dermed kan hver eier få sin helt unike bok. Det er rom for både bilder, dokumentasjon på blant annet julevær og meny, hilsener fra julegjester og mye mer. I den tjukke boken er også et stort antall illustrasjoner, laget av Inger Synnøve Killi.