Nordveggen får fire nye år som næringsutvikler i Lesja

I fire år har Nordveggen hatt anbud på næringsarbeid i Lesja. Nå skal de fortsette i fire år til.

Fire nye år: Ny kontrakt mellom Nordveggen og Lesja kommune ble signert fredag 13. november 2020 av kommunedirektør Frank Westad (t.h.) og daglig leder i Nordveggen AS Solveig Brøste Sletta.  Foto: Lesja kommune

Nyheter

- Vi har sett en veldig positiv utvikling gjennom disse fire årene. Bedrifter har utviklet seg, nye gründere har etablert seg og vi har ikke minst fått satt i gang et positivt utviklingsprosjekt på Bjorli. Nå tar vi steget videre og tar tak i flere utfordringer som skal skape utvikling, sier kommunedirektør i Lesja, Frank Westad.

Han opplyser om at det var flere som ønsket anbudet, men Nordveggen fikk scoret best både på å ha pris og kompetanse.

Nordveggen har nå jobbet i Lesja i fire år fra 2017 til 2020. Ordfører Mariann Skotte sier de er kjempefornøyd og takknemlige for at det nå blir en ny avtale med Nordveggen.

- Vi har et veldig godt samarbeid mellom Nordveggen og kommunen. Nordveggen er alltid «på». De jobber raskt og effektivt og har klart å skape svært gode resultat i Lesja, avslutter hun.

Daglig leder i Nordveggen, Solveig Brøste Sletta, sier hun er veldig fornøyd med at selskapet får forlenga avtalen.

- Det har begynt å skje mye i kommunen, noe som frister flere til å levere anbud, sier hun.

Hun sier hun er mest fornøyd med at prosesser som nå er oppstarta kan fortsette og føre til utvikling av Lesja.

- Vi skal jobbe med å utvikle bedriftene, vi skal støtte opp om gründere og vi skal være pådrivere i utviklingsprosjekt. I tillegg vil vi jobbe med å bygge nettverket mellom bedriftene og mellom bedrifter og kommune. Det er i samarbeid vi skal løfte Lesja, sier hun.