Juni fortsetter på seniorlandslaget

Juni Arnekleiv satte nettopp sluttstrek for en flott og innholdsrik juniorkarriere. Dombås-skiskytteren får fornyet tillit på landslaget og fra og med kommende sesong er det Tiril Eckhoff og de beste seniorene som er hennes konkurrenter.

Juni Arnekleiv ser frem til å konkurrere i seniorklassen på permanent basis. Hun fortsetter på rekruttlandslaget.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

Juni tar nemlig steget opp i seniorklassen etter flere suksessrike år i juniorklassen. Hun har vært blant de beste på sitt alderstrinn i Norge helt side i starten av tenårene og er fortsatt det. 22-åringen er også blant de beste i verden i juniorklassen. Det beviste stortalentet da hun skøytet inn til bronse i junior-VM og endelig sikret seg en individuell VM-medalje. Det kan bli flere av dem dersom hun beholder treningsiveren og motivasjonen de neste årene.