Marcus er ute av ventekarantene 

En stund så det ut til at snøbrettkjøreren fra Dombås måtte stå over x games kvalifiseringen i hjemmebakken. Men heldigvis løste det seg for Marcus Kleveland.

Gleder seg: Marcus Kleveland er ute av ventekarantene.  Foto: Anne Marie Aa/ARKIV

Nyheter

Onsdag denne uken fikk en person påvist covid-19 med hurtigtest i Dovre, og nærkontakter ble testet dagen etter. Dovre kommune skrev på nettsiden sin at fire av disse testet positivt, og at noen av disse hadde nærkontakter i 2. klasse ved Dombås barneskole og 9. klasse ved Dovre ungdomsskole.

Elevene og noen lærere ble satt i smittekarantene, og husstandsmedlemmer til disse ble også satt i ventekarantene.

Marcus Kleveland var blant 150 som torsdag ble satt i ventekarantene. I dag ble det bekreftet av kommuneoverlegen at Marcus er ute av ventekarantenen, og får kjøre kvalifisering likevel. Han skal allerede opp i heisen i kveld for å kjøre trening.

- Det hadde vært veldig kjedelig å ikke få kjøre i morgen, selv om jeg er direkte kvalifisert. Nå er jo alt på stell der oppe, og det er veldig stas å få kjøre her hjemme, så jeg gleder meg, sier Marcus til Vigga.

Av Mali Tungen