Ane-Marie er motivert for videre satsing

Ane-Marie Berget Hareland oppnådde gode plasseringer i de største rennene som rekrutt. Hun begynte for halvannet år siden på Norges Toppidrettsgymnas og fikk et kjempeløft. I vinter hadde hun forhåpninger om å ta nye steg.

Har hevet seg: Ane-Marie Berget Hareland føler at hun har blitt en bedre skiskytter i løpet av vinteren selv om det har blitt få rennstarter.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

– Det har blitt en stusselig vinter ettersom alt av nasjonale renn er avlyst. Jeg så på høstparten ikke for meg at det skulle bli slik, sier Ane-Marie som var en av tre lokale jenter som gjorde det bra da de debuterte i juniorenes norgescup forrige vinter. Den lovende lesjingen vartet opp med mange sterke prestasjoner og var lenge med og kjempet om sammenlagtseieren i 17-årsklassen i norgescupen. Hun opplevde faktisk å få gå med ledertrøya på hjemmebane.