VG melder om to - men det er bare en person med smitte i Lesja

VGs koronasenter meldte tirsdag om en ny person bosatt i Lesja med påvist smitte. Ordfører Mariann Skotte sier at denne personen ikke har vært i kommunen på lang tid.
Nyheter

– Dette er en person som er folkeregistrert i Lesja, men oppholder seg i Oslo. Personen har ikke vært i Lesja på lang tid, sier ordfører Skotte.

Personen har selv tatt kontakt med kommunelegen i Lesja for å informere om prøvesvaret. Selv om vedkommende har vært i Oslo hele tiden, vil vedkommende komme med på statistikken for Lesja. Dette smittetilfellet har altså heller ikke noe med smitteutbruddet i Dovre å gjøre.

Det kom ett positivt svar på koronatest i Lesja mandag 12. april. Det har per nå ikke blitt innført tiltak i Lesja kommune, annet enn at treningsrommet på Lesja er stengt fram til førstkommende mandag.