Dette sier krisestaben torsdag: – Vi kjenner smittevegen hos alle

Alle 26 som har fått påvist smitte i Lesja og Dovre den siste uka har nå kjent smitteveg.
Nyheter

I Dovre ble det testet rundt 160 personer tirsdag og onsdag denne uka. Alle disse har det kommet svar på. I tillegg ble det tatt 60 tester torsdag. Torsdag satt 200 personer i smittekarantene. Det er uvisst hvor mange som sitter i vente karantene. Torsdag ettermiddag er det totalt 23 personer som oppholder seg i kommunen som har fått påvist smitte den siste uka.

I Lesja har det blitt utført rundt 100 tester siden torsdag 8. april. Alle disse har det kommet svar på. I tillegg har det blitt tatt 25 tester torsdag. Det sitter rundt 40 personer i smittekarantene torsdag. Det er uvisst hvor mange som sitter i vente karantene. Det er totalt 3 personer som oppholder seg i kommunen som har fått påvist den siste uka.

Krisestaben melder om at de fleste som har fått påvist smitte har allerede vært i karantene.

De kan ikke gi svar om tilstanden til dem som har fått påvist smitte i Lesja og Dovre.