Jo har forbedret seg i løpet av sesongen - Nå satser han videre

Jo Brøste Nørstegård har opplevd at de fleste skiskytterrennene han skulle delta i denne vinteren ble avlyst. Lesjingen fikk imidlertid muligheten til å gå ett norgescuprenn og en junior-NM-distanse på Lygna rett før påske.

Har blitt bedre: Jo Brøste Nørstegård har i løpet av vinteren forbedret den fysiske kapasiteten selv om det har vært få renn.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

– Jeg har trent bra gjennom vinteren og fikk egentlig bekreftet det da jeg var i aksjon i junior-NM på Hadeland. Der gikk jeg et veldig bra langrenn og jeg følte at det fungerte bedre der enn det har gjort tidligere. Mest sannsynlig på grunn av at jeg har trent bra over tid og at langrennkapasiteten har blitt bedre. Men jeg merket at jeg nesten ikke har gått renn og mangler konkurransetrening. Det var litt synd at jeg ikke lyktes like bra på standplass, sier Jo til Vigga.