Venter fortsatt svar på over 200 prøver

I helgen ble det tatt hele 231 smitteprøver. Disse har det fremdeles ikke kommet inn svar på.

Oslo 20201028. Ny teststasjon har åpnet på St Hanshaugen, i Armauer Hansens gate i Oslo. Sykepleier Kjellaug Marie Grine illustrerer hvordan man tar en Covid-19 test. (Koronatest, korona test, prøve, Corona, korona, koronasmitte.) Foto: Jil Yngland / NTB  Foto: Jil Yngland

Nyheter

Svarene det ventes på, er hovedsakelig re-testing eller testing ut av karantene. Det er forventet svar i løpet av ettermiddagen. Dette vil smittesporingen oppdatere fortløpende.

Krisestaben skriver på sine sider at smittesporingen har god kontroll over situasjonen i kommunene, men at det fremdeles oppfordres at folk skal fortsette å følge opp smittevernreglene. Ha minst mulig sosial kontakt, hold avstand til andre, ha god hånd/hostehygiene og bruk munnbind.