NM-gull i bursdagsgave til Marcus

Marcus Kleveland slo til med NM-gull i slopestyle på Geilo søndag - og det på sin egen 22-års dag.

Seier: Marcus Kleveland vant NM-gull i slopestyle på Geilo søndag, samt sølv i Big Air. Her sammen med Hanne Eilertsen som vant både slopestyle og Big Air for damer.  Foto: Brettforbundet

Nyheter

Dombåsingen fikk solide 86,39 poeng i sitt beste run, noe som sikret ham seieren hele fire poeng foran nummer to. Som om ikke det var nok, tok han også med seg sølv i Big Air med 171 poeng, etter å blant annet ha landet en Backside 1620. Her vant Stian Kleivdal med 178 poeng.

Kleveland har hatt en eventyrlig sesong. Tidligere i vinter plukket han med seg en gull- og en bronsemedalje under VM som ble avholdt i Aspen. Han vant også verdenscupen, og sikret seg billett til OL i Beijing neste vinter.