- Skal bli en møteplass med positiv aktivitet

Dombås IL har en plan om å ha rulleparken klar kommende sommer, både med tanke på lokale unge, men også med utsiktene til en ny norgesferiesommer i bakhodet.

Etterlengtet: Slik ser den ut, rulleparken som er planlagt på Dombås. Dette er et etterlengtet tilbud for barn og unge i distriktet, som ønsker en sentral aktivitets- og møteplass. Man ser også for seg at det kan friste forbipasserende til å bruke litt mer på Dombås, og håpet er at parken kan stå klar allerede i sommer.  Foto: Skjermdump/Betongpark

Nyheter

Ideen om rulleparken ble løftet frem i fjor, da mange barn og ungdommer mistet en populær møteplass i jibbehallen. Siden den gang har Dombås freeski og snowboard jobbet iherdig for å kunne realisere de unges ønske om en sentral aktivitets- og møteplass i Minneparken på Dombås. Målet har hele tiden vært at rulleparken skal stå klar kommende sommer.