Dette ble resultatet av rådmannssaken i Dovre

Den såkalte rådmannssaken i Dovre sto igjen på sakskartet under det digitale kommunestyremøtet mandag kveld.

La saken død: Fungerende ordfører Guri Ruste ønsket å trekke den såkalte rådmannssaken.  Foto: Arkiv

Nyheter

Saken dreier seg om rådmann Halvor Nissens ansettelsesforhold i kommunen. Etter det Vigga kjenner til bunner det hele i samarbeidsproblemer mellom ham og den nå sykmeldte dovreordføreren, Astrid Skomakerstuen Ruste (Ap). Under kommunestyremøtet den 15. mars skulle saken opp, men ordføreren valgte da å sende saken tilbake til formannskapet. Kort tid etter ble hun sykmeldt. Deretter hersket det noe usikkerhet om hvorvidt saken var trukket eller bare utsatt. I protokollen sto den som utsatt, og skulle derfor opp igjen på møtet mandag kveld. Siden den er å regne som en personalsak, var saken unntatt offentlighet.