Nina og Vemund venter 520 lam

Samboerparet Nina Holum (33) og Vemund Stigen (42) har hvert sitt sauebruk på Dovre. Nina med 140 vinterfora søyer og Vemund med 150. På denne tiden av året får logistikken virkelig kjørt seg. Med to mindre barn, Victoria på fem og Vanessa på sju, er det nok å henge fingrene i, om ikke et døgnbasert fjøsstell også krever sitt.

Storfamilie: F.v. Vemund Stigen med Victoria, Nina Holum med sin bayerske viltsporhund Labb, Ninas mor Sissel Siljehaug med bordercolliehvalpen Pia, Ninas søster Ellen med datteren Åse (5 mnd.) og Vemunds eldste datter Marielle Glemmestad Stigen (18) med søsteren Vanessa på fanget. Ninas lillesøster Ann Helen var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Anne Marie Aa

Nyheter

– Men takket være god hjelp fra familie går det bra, sier Nina rolig.