Mari har fått nok en juniorsesong spolert - Vil revansjere seg neste år

Mari Brenna har i vinter ikke fått muligheten til å vise hva hun er god for på nasjonalt nivå. Alt av store renn har blitt avlyst og det betyr at Dombås-jenta har fått spolert de to første sesongene på juniornivå.

Mye trening: Mari Brenna synes det er kjedelig at hun ikke får konkurrere når hun legger ned så mye trening som hun gjør.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

I fjor var det sykdom som førte til at hun mistet flere norgescuphelger. Da hun endelig ble frisk og begynte å komme i form, var det koronaen som ødela for den lovende Dombås-skiskytteren. Både norgescupfinalen og de siste norgescuprennene ble avlyst. Mari så på det tidspunktet ikke for seg at koronaen skulle ødelegge nok en sesong. Hun rakk akkurat å innlede den med et veldig godt resultat i norgesmesterskapet i rulleskiskyting på Voss.