Leteaksjon etter savnet person: Mann med lignende antrekk observert i Skjåk

Siden tirsdag kveld har store styrker lett etter en mann som ble borte etter en tur ved Gråhøe i Heidal.

Emil Magnus Edvardsson har vært savnet siden tirsdag kveld.  

Nyheter

Fredag fikk politiet inn en melding om at en mann med lignende antrekk skal ha blitt observert i den han kom ned fra skogen ved Vollungsbrua på Rv15 i Skjåk. Dette er rett ved Storøya camping. Den savnede er en 29 år gammel mann omtrent 178 cm høy, slank og brunt hår. Han er iført oransje shorts, hvit mønstret t-skjorte og mulig caps, samt Nike joggesko. Han har muligens en blå/turkis behandlingsteip på det ene kneet. Savnede er i god fysisk form og kan ta seg langt.

Politiet opplyser at de undersøker om observasjonen i Skjåk kan ha sammenheng med søket etter den savnende i Vågå og Sel, og vil gjerne ha tips om eventuelle nye observasjoner.

De ber nå hytteeiere i omårdet som skal på fritidseiendommen sin i helgen om å sjekke uthus, anneks og eiendommen sin. Politiet sier savnede kan framstå som redd og kan forsøke å gjemme seg.

Politiet får bistand fra Norske redningshunder, Norsk folkehjelp, Røde Kors, Sivilforsvaret, Heimevernet og Innlandet droneberedskap i søket etter den savnede. Søket etter den savnede vil fortsette gjennom helgen.