Kenneth kastet seg på Hjerleid-utdanning fire dager før skolestart. Nå går han løs på ytterligere ett år

For 20 år siden snekret Kenneth Ovrum to skap mens han gikk på møbelsnekring på Hjerleid. I år har han gått Overflateteknikk, og da ble det jammen maling på dem også.

Ulike teknikker: Kenneth Ovrum viser frem flere produkter under Hjerleid-utstillingen denne helgen. Den vakre rosemalte bollen han holder er en del av eksamensoppgaven hans. Skapet på veggen snekret han da han gikk på Hjerleid for 20 år siden. I vinter har også det fått maling.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Etter en stygg ulykke i 2019, som var nær på å bli fatal, og påfølgende langvarig rehabilitering, var Kenneth klar for å begynne å jobbe igjen i fjor sommer. Under et jobbintervju fikk han spørsmål om mer utdannelse kunne være aktuelt, og Kenneth syntes dette var en god idé, såfremt det dreide seg om maling. Tilfeldighetene ville ha det til at han hadde snakket en del med kontordama på Hjerleid, og her var det blitt ledig en plass på VG2 Overflateteknikk.