På mandag går spaden i jorda for nytt slakteri: – Det skapes ny historie på Otta

Det skapes ny historie på Otta når et stort antall bønder og kjøttprodusentene Jæder og Grilstad sammen med fire kommuner investerer i alt 300 millioner i å bygge og drive Gudbrandsdal Slakteri.

Står for nytt slakteri: Disse var samlet på tomta til det nye slakteriet på Otta denne uken. Fra Venstre: Ståle Gausen , konserndirektør i Grilstad AS, Guro Espeland, daglig leder i Jæder Ådne Espeland AS, Terje Wester, påtroppende daglig leder Gudbrandsdal Slakteri AS, Jørgen Wiig konsernsjef Grilstad AS, Terje Jonny Sveen, styreleder Gudbrandsdal Slakteri AS og Noralf Espeland, styremedlem i Jæder Ådne Espeland AS og Gudbrandsdal Slakteri AS.  Foto: Gudbrandsdal Slakteri

Nyheter

Både slakting, skjæring og foredling av storfe og småfe skal foregå på det som skal bli Norges mest bærekraftige slakteri. Byggingen starter allerede neste år, kommer det fram i en pressemelding fra selskapet.