En litt spesiell presteordinasjon - Anne-Mari (31) fra Dombås ble ordinert til prest

Anne-Mari Bjølverud Aas (31) ble ordinert til prest i Strinda kirke i Trondheim den 3. oktober. Hun ble dermed den første som er ordinert til prest som har gått hele grunnskolen i Dovre. At hun selv har banet vei for fremtidige prester, visste hun ingenting om.

Fra ordinasjonen: Anne-Mari Bjølverud Aas som nyordinert prest i Strinda kirke, den 3. oktober. Her omkranset av familie.  Foto: Privat

Nyheter

– Det er artig! Er jeg den første, altså? Jeg håper det kommer flere etter meg da, sier Bjølverud Aas. Nå bor hun i Trondheim og forteller at det ligger i kortene at hun kommer til å bo der fremover. Men selv om hun trolig ikke kommer til å flytte tilbake til Dombås, har hjemstedet hennes alltid en spesiell plass i hjertet.