Vant testrenn på Beito og går for IBU-cupplass i helga

Juni Arnekleiv sesongdebuterer på lørdag. Den lovende Dombås-jenta har en tanke i hodet foran vinterens første konkurransehelg. Det er å prestere så bra at hun blir tatt ut til de to første IBU-cuprennene.

I rute: Juni Arnekleiv har gjort en solid treningsjobb og ser frem til at alvoret starter i helga. Dombås-jenta skal gå begge rennene på Sjusjøen.   Foto: Svein Halvor Moe

Nyheter

– Jeg har veldig lyst til å gå både i Idre og på Sjusjøen. Men det frister mer å gå i Østerrike og på riksgrensen til Italia hvor de neste rennene går. Det var nettopp der jeg gjorde min beste renn forrige vinter. Dersom jeg i helga ikke presterer bra nok til å få gå åpningsrennene i IBU-cupen, så handler det om å nullstille seg til norgescupåpningen på Geilo. Det blir et nytt IBU-cuputtak etter rennene der, sier Juni som for noen dager siden vant et testrenn på Beitostølen.