Leverte sterk søknad om å få gå IBU-cup i Sverige

Juni Arnekleiv leverte på lørdag en sterk søknad om å få IBU-cup senere i måneden. Hun klinket til med feilfri skyting og ble nummer 16. Den lokale landslagsløperen er nærmere IBU-cupplass nå enn hun var før løpet.

Fint driv: Juni Arnekleiv imponerte i sesongdebuten. Hun la samtidig inn en sterk søknad om å få gå IBU-cup i Sverige senere i måneden.   Foto: Emil Nyeng

Nyheter

Juni var nemlig best av de norske løperne som ikke har fått klarsignal for World Cup i Østersund eller IBU-cup i Idre og Sjusjøen. Det gjør at Arnekleiv har et veldig bra utgangspunkt foran søndagens fellesstart. Det er nemlig den disiplinen som 22-åringen har størst forventninger til i helga. Både i forhold til historikk og at fellesstart er den øvelsen hun har gjort det best i.