I helga blir det julegrantenning og nissebesøk i Lesja og Dovre

Til helgen lyses gatene i sentrum opp i Lesja og Dovre. Flere steder skal det være offisiell julegrantenning.

Nissebesøk: Nissen kommer innom Lesja og Dovre i løpet av helgen. Her fra en tidligere julegateåpning.  Foto: Arkiv

Nyheter

Både Dovre og Lesjaverk starter tidlig, med julegrantenning førstkommende fredag kveld. På Dovre blir det både musikk, nissebesøk og kino. Kanskje kommer nissen til Lesjaverk også.

På lørdag tennes juletreet på Bjorli, Lesjaskog, Lesja og på Dombås. I Lesja sentrum blir det nissebesøk og julestemning i butikklokalene og i kjelleren hos husflidslaget. I parken på Lesjaskog blir det også nissebesøk, og skolemusikken vil sørge for musikk.

På Bjorli blir det tenning av julelys ved YX. Både prest Magnus Halle, Lesjaskog skulemusikk og nissen deltar. Dombås senter arrangerer også julegateåpning med ulike innslag gjennom hele dagen, med blant annet musikk, nissebesøk, og tale av sogneprest Elisabeth Torp.

I helga arrangeres også Jul på Tunet på Lesja bygdemuseum. Der blir det julemarked med sang fra barnekoret, nissebesøk, og lansering av historielagets årbok for 2021 i løpet av lørdagen.

Send oss bilder fra der du er, enten på e-post (post@vigga.no) eller ved å bruke emneknaggen #viggalokalavis eller #viggajul på Instagram.