Hylles av landslagstreneren – tror formsterk Juni kan slå bra fra seg i World Cup-debuten

– Jeg har de to årene jeg har jobbet med Juni sett at hun har et bra toppnivå. Derfor var ikke jeg så overrasket over at hun klatret opp på seierspallen i Slovakia i helga. Men det var en sterk prestasjon, sier Sverre Røiseland.

Kan overraske: Landslagstrener Sverre Røiseland tror at Juni Arnekleiv (til høyre) og Ragnhild Femsteinevik kan overraske i Tyskland.  Foto: Sverre Røiseland

Nyheter

Han er samboer med Marte Olsbu Røiseland, som er verdens beste kvinnelige skiskytter. Men har også hovedansvaret for utviklingslandslaget som består av de skiskytterforbundet håper skal bli fremtidige World Cup og mesterskapsløpere. I den kategorien er også Juni. Hun har fått plass på utviklingslandslaget i kraft av sitt talent, og evnen til å jobbe hardt.