I det samme døren gikk opp til Furukroken på Dombås i går kveld, stormet Kristin glad inn og kastet seg i armene til en rørt Ragnhild Rise, som er med i hennes støtteapparat på Dombås. Jubelen og klemmingen ville ingen ende ta, for alle ville ha en bit av den nybakte gullvinneren. Kristin klemte og hilste på alle og viste stolt frem gullmedaljen hun hadde rundt halsen.

Tre gulljenter nå

Takketaler og gaver ble det mange av, både av en rørt dovreordfører, Bengt Fasteraune, varaordfører i Lesja, Hanne Velure. Også sponsorer fra Lesja og Dovre, støtteapparatet hennes og det glade trenerteamet til Kristin, bestående av Sonja Rykhus, Jostein Kjærstad og Gunnar Bentdal.

- Dovre og Lesja har nå tre gulljenter, Kristin Krukhaug, Gøril Eskeland og Tora Berger, sa trenerteamet i talen sin.

Fasteraune var klart stolt, og holdt en fin tale for Kristin, der han fortalte hvilken flott ambassadør hun er for kommunen. Ellers var gratulasjonene mange, og fine ord ble sagt. Kristin leverte ut bilder med stor takk til alle som har sponset henne og trodd på henne i denne tiden.

- Ble så glad når jeg vant

Kristins familie var synlig stolte av gulljenta si, og glade for å få henne hjem til Dombås.

- Det er godt å komme hjem nå, og jeg sa før jeg dro, at jeg ikke kom hjem uten medalje, og her er den, sa Kristin stolt og holdt opp medaljen slik at alle fikk se den, til jubel av et fullsatt hus på Furukroken.

- Jeg er så glad nå, og jeg ble så glad når jeg vant gull. Dette vil jeg leve lenge på, sa den glade gullvinneren og åpnet marsipankaken.

Kristin representerte Norge i Special Olympics Winter World Games. Hun gikk 7,5 kilometer langrenn og stafett, og tok gull på 7,5 kilometeren. På stafetten gikk laget inn til en fjerdeplass.

Kristin sammen med sine stolte tanteunger, f.v. Andrea, Mia, Kristin og lille Mathias som ikke helt skjønte oppstyret. Foto: Lokalavisa Vigga
Et stolt trenerteam fikk utlevert et bilde som takk for hjelpen fra Kristin. F.v. Sonja Rykhus, Kristin Krukhaug, Gunnar Bentdal og Jostein Kjærstad. Foto: Lokalavisa Vigga
Gulljenta Kristin Krukhaug, kom hjem fra Sør-Korea med en medalje hengende rundt halsen, som hun lovte før hun dro. Foto: Lokalavisa Vigga
En tydelig stolt og rørt dovreordfører, Bengt Fasteraune, ga Kristin gave fra kommunen, i tillegg til fin takketale. Foto: Lokalavisa Vigga
Varaordfører i Lesja, Hanne Velure, gratulerte også Kristin. Foto: Lokalavisa Vigga
Gøril Zapffe Eskeland (t.v.) er glad for å se venninnen Kristin igjen. Foto: Lokalavisa Vigga