Rocketroll er en nyetablert salong, der Marthe Margrethe Sletta tilbyr forsterking, lakking og dekorering av negler. Etter en time her kan du komme ut med det meste fra en diskret, lys lakk til negler i alle regnbuens farger, kanskje også med et smilefjes eller en liten katt på tommelen. Uansett er det en gelelakk som blir brukt, en lakk som holder seg fin i uke etter uke. - Her er det etterveksten som avgjør når du trenger ny. Eventuelt om du har valgt noe litt for sprekt, og går lei, smiler Marthe.

Kreative design Hun er bare glad til dersom kundene ønsker seg noe litt spesielt, for hun elsker å være kreativ. - Det var jo derfor jeg begynte med dette her, sier Marthe, som til daglig jobber som kjøreskolelærer. Tegning, maling og andre skapende aktiviteter har alltid vært hennes kjæreste hobby, og for et par år siden begynte hun å ta kreativiteten ut på neglene sine. For å lære mer, og for å kunne bruke salongprodukter meldte hun seg på et kurs. - Jeg tok kurset kun for min egen del, men det ga mersmak. Også koster det jo litt, både kursing og innkjøp av lakk og dekor, sier hun.

Et firma blir fødtSå når folk begynte å legge merke til Marthe sine negler, og spurte om hun tok kunder, sa hun ja, dels for å få mer øvelse, dels for å dekke inn utgifter. Da startet hun også firmaet Rocketroll. Nå har hun som målsetting å etablere en stabil kundekrets, slik at hun kan fylle en dag i uka, og redusere jobben på kjøreskolen.

- Med flere kunder, og økte inntekter kan jeg også ta flere kurs, for eksempel i forlenging, og utvide sortimentet enda mer, det hadde vært gøy, smiler den kreative negledesigneren, som er å møte på stand på høstmarkedet på Bjorli i helga.

Det tradisjonelle høstmarkedet på Bjorli går av stabelen i helga, igjen med mange utstillere av høy kvalitet.