Fredag startet runden i Hochfilzen, med sprint. Berger startet igjen med gul trøye, som leder av verdenscupen. Berger hadde hard konkurranse fra 23-åringen Synnøve Solemdal. Begge hadde én bom, og Solemdal gikk ut først etter siste skyting. Etterhvert tapte Solemdal tid til vinnende Varja Domratsjeva fra Hviterussland, og nummer to, finske Kaisa Mäkäräinen. På innspurten dro Berger på sistegiret, og tok tredjeplassen med knepne 2,6 sekunder foran Solemdal.

På topp totalt

Lørdag måtte derimot Berger se seg slått av lagvenninnen Solemdal. Som gikk inn i mål hele 30,3 sekunder foran på jaktstarten. Berger tok en solid andreplass, og Solemdal fikk en god klem etter målgangen.

- Jeg tror ikke jeg kommer til å glemme at hun slo meg her, men mest på grunn av at det var artig. Det er utrolig artig å se at det kommer opp noen sterke ungjenter som også vinner renn. Synnøve har egentlig hatt farten til å vinne i halvannet år, men inntil denne jaktstarten har det ikke fungert optimalt samtidig, sa Berger til nyhetsbyrået NTB.

Berger fikk likevel viktige verdenscuppoeng, og ligger 42 poeng foran nummer to på totalrankingen, Darya Domracheva fra Hviterussland.

Stafettgull

Søndag tok de norske damene gull på stafetten, med Tora Berger, Hilde Fenne og Synnøve Solemdal på laget. Berger gikk sisteetappen, og laget vant med 30 sekunder foran Ukraina, og 45 sekunder foran Russland på tredjeplass.

Fredag er det på´n igjen for Berger, med ny verdenscuprunde. Fredag er det sprint, lørdag er det normal, og søndag er det jaktstart. Denne gang i Pokljuka i Slovenia.