2. mai begynner han i ny jobb som økonomisjef i Møre og Romsdal Fylkeskommune.

- De skal i gang med en større økonomisl snuoperasjon, og er i omtrent samme situasjon som Lesja var i for noen år siden. Derfor fant de kompetansen jeg har interessant, forteller Willy Sægrov til Vigga.

Han vil være rådmann i Lesja ut april. Sægrov sier rådmannstillingen er artig, men også krevende.

- En stilling som økonomisjef er noe roligere, og gjør det enklere å balansere jobb og familieliv med tre småbarn, sier han.

Høyt tempo

I løpet av tiden i Lesja kommune er Sægrov fornøyd med snuprosessen har var en stor del av, da Lesja kom ut av Robek-lista på rekordtid. Han er også svært godt fornøyd med å ha inngått samarbeid med Nordveggen AS.

- Jeg har mer eller mindre fått til alt jeg har prøvd på, og føler jeg har hatt et godt samarbeid med både administrasjon og politikere. Jeg kunne nok brukt litt mer tid på enkelte ting, og har nok et litt annet tempo en det folk flest i kommunen er vant til, sier Sægrov, og lover å holde fokus på å lande mest mulig før han går over i ny jobb.

Sægrov har fungert som rådmann i Lesja siden oktober 2016, da Kai Ove Riise leverte sin oppsigelse. Han var en av ti søkere til rådmannsjobben, og fikk fast stilling 1. februar i år. Sægrov kom til Lesja som økonomisjef i 2014.