Det er SJOGG Event som har satt opp gapahuken rundt den gamle bålplassen, og har tipset Vigga om det de omtaler som hærverk.

Ifølge dem har noen lagt en av de nye utendørsbenkene på bålet utenfor gapahuken.

– Det er en sann fornøyelse å få lov til å bidra litt til felleskapet. Forhåpentligvis er det også til litt hygge og glede for flere. Vi vil rette en ‘stor takk’ til den eller de som med innsats har forsøkt det motsatte, sier SJOGG Event, ved Magne Brauten, i en e-post til Vigga.

Tilfellet ble oppdaget for et par uker siden, og er per nå ikke politianmeldt.

De oppfordrer samtidig den/de skyldige til å gi et bidrag via Vipps.

– Skulle du/dere derimot synes dette ble litt flaut så har du/dere mulighet gi et bidrag via Larslykkja, sier de, og legger ved nummeret 718867.

SJOGG Event kan også informere om at de ikke er helt i mål med arbeidet rundt Larslykkja, og de ser for seg å fortsette med utbedring av bål- og grillplassen rundt gapahuken også til neste år.

– Vi takker alle som bruker Gapahuken – det setter vi stor pris på. Når det har vært ekstra hyggelig en kveld det ble litt seint, så er en fint å ta en sjekk dagen derpå – da vet vi det blir hyggelig også for andre som har lyst til å bruke Gapahuken, sier de avslutningsvis.