Det sa Emil Ulsletten etter innsatsen sin i helgen da verdenseliten i snowboard var samlet i Davos til O`Neill Evolution.

Syttenåringen fra Dombås er nå ranket inn blant topp ti i slopestyle. Han tok tiendeplassen der 120 deltok. Hele fire norske var blant de ti beste i semiefinalen.

– Målet mitt var nok bare å kvalifisere meg til semien, så det å kunne dra seg helt til finale var prima. Jeg fikk vist at jeg kan å kjøre brett, så det er jeg veldig glad for. Første runnet mitt i finalen gikk bra, men de to andre gikk ikke som planlagt. Jeg skulle da gjøre et annet triks, men skled dessverre på hoppkanten, forteller han.

Emil gjorde en frontside 1080 til backside 3 på polejamen. Målet hans i år er å fortsette å kunne gjøre det bra i konkurranser som dette, og ha det gøy. Neste konkurranse for snowboarderene er World Rookie Fest i Livigno.

Tre fra Dombås

To andre var også i ilden i helga, også de fra Dombås. Brettkjøreren Marcus Kleveland deltok i en juniorkonkurranse i Burton European Open i Laax der han ble nummer syv i grenen slopestyle. Det ble kjørt to heat med 20 løpere, der Marcus tok andreplassen i sitt heat. De beste åtte fra hvert heat kvalifiserte seg, og i finalen ble han nummer syv som eneste 99-modell. En god prestasjon av elleveåringen.

Hilde Katrine Engeli har også vært i ilden. Hun deltok i FIS-verdenscupen i paralellslalåm for snowboard og ble nummer 24.

Foto: Lokalavisa Vigga