To dager tidligere stilte hun i et verdenscuprenn i parallellstorslalåm i Italia, men der gjorde hun en stor feil som gjorde at hun kjørte ut.

– Torsdag derimot var jeg i bra flyt, og det var ei voldsomt artig løype. Snøen var perfekt, og selv om det regnet, la ikke det noen demper på stemningen, sier HK.

Begynte bra

Hun kjørte bra de første runene, men ble deretter slått av Amelie Kober fra Tyskland da de konkurrerte om hvem som skulle til A- og B-finalen. Førsteplassen gikk til Sabine Schoeffman fra Østerrike og andre til Alena Zavarzina fra Russland.

– Amelie kjørte fortere enn meg, så da ble det kamp om tredje- og fjerdeplass for meg i neste runde. Jeg begynte runnet veldig bra, og ledet vel nokså klart. Men så presterte jeg å gjøre en dum feil som førte til at jeg tapte for mye tid og måtte ta til takke med fjerdeplass. Likevel er jeg kjempefornøyd med egen innsats, som viser at jeg har gjort ting riktig i sesongoppkjøringen, sier hun.

Verdenscupen i snowboard tar vinterferie og utøverne fortsetter etter nyttår.

– Nå skal jeg hjem til vakre Dombås og tilbringe tid der med å gå på langrenn og kjøre snowboard. Deretter reiser jeg ut igjen til en travel januar måned, sier HK.