Jørgen sammen med noen av klassekameratene sine på den store feiringen som klassen og lærerne hadde ordnet. F.v. Kristian Augland, Viljar Selsjord, Jørgen Svendsen Killi, Christian Pettersen og Syver Domaas.

I dag har han stor feiring, både på skolen og hjemme, og interessen rundt hans bursdag strekker seg over hele landet, både i aviser og TV.

­

Jørgen synes dette er stas, for det er ikke hvert år at bursdagsfeiringen blir som nå. Også på skolen ble han gjort spesielt stas på.

Overraskelsesfest

Klassekameratene hans i 7. klasse ved Dombås skole, hadde sammen med lærerne pyntet klasserommet, og laget overraskelsesfest for ham denne dagen.

Stor var derfor gleden da døren til klasserommet gikk opp og alle satte i å synge bursdagssang for ham, når han kom inn. Fire av guttene i klassen hadde også laget en rap til Jørgen som de selv fremførte. NRK skulle også komme på besøk for å filme Jørgen og klassekameratene i feiringen av denne sjeldne bursdagen, og dette syntes alle var veldig gøy. For Jørgen selv, var også dette en stor overraskelse.

- Kommer TV også, sa Jørgen og smilte bredt, og det var ingen tvil om at denne dagen vil han aldri komme til å glemme. Jørgen fikk oppfylt det største bursdagsønsket i dag også, nemlig en Ipad.

Seks søsken

Mammaen til Jørgen, Tori Marie Svendsen Killi forteller at denne datoen overhodet ikke var planlagt på noe sett og vis.

- Han ploppet bare ut, akkurat klokka 12 over 12 den 12. 12. 2000, forteller den stolte mammaen.

De tenkte nokså umiddelbart på at han ville bli 12 år i 2012, og skjønte allerede den gangen at det kunne bli en litt annerledes og større feiring enn den vi andre er vant med.

Jørgen er nummer tre av seks søsken, men det er bare han som er født på en slik spesiell dato.

- Jeg synes dette er så artig for Jørgens del. Denne dagen har både han og vi ventet lenge på, og endelig er det feiring. Familiemiddag og kaker, hjemme hos Jørgens bestemor på Dombås. Dette er stort, og slike opplevelser som dette, får vi nok aldri oppleve en gang til, sier Jørgens mamma glad.

Jørgen Killi fyller 12 år idag. Foto: Lokalavisa Vigga